A Dell Technologies bemutatta legújabb monitorait, a 14 colos hordozható változatot (C1422H-t), a legújabb videókonferenciára tervezett megoldásokat (a 24 colos S2422HZ-t és a 27 colos S2722DZ-t), illetve a két 27 colos USB-C-s verziót (az S2722Qc-t és az S2722DC-t).

C1422H_laptop__monitor

A tavalyi év világszintű problémái megváltoztatták a munkához és a játékhoz való hozzáállásunkat. A vállalatok elkezdték bevezetni a hibrid munkavégzést, így az alkalmazottak a munkahét egy részét otthon, másik részét az irodában töltik. A hordozható kijelzők és a videókonferenciák fontosabb szerepet töltenek be, mint valaha, és ez minden bizonnyal a jövőben is így marad – legyen szó akár munkáról, akár a családtagokkal és a barátokkal való kapcsolattartásról. Ezekhez a tevékenységekhez a Dell olyan kijelzőtechnológiákat biztosít, amelyek tartózkodási helytől függetlenül mindenki számára lehetővé teszik a munkát és a kommunikációt.

Dell 14 hordozható monitor (C1422H)

A Dell első 14 colos hordozható monitora1 a laptopok tökéletes kiegészítője, amely lehetővé teszi a két képernyőn végzett, hatékony munkát, prezentációk előadását és az együttműködést a kollégákkal, bárhol is tartózkodik a felhasználó. A pehelykönnyű kialakítású monitor tömege alig haladja meg a fél kilogrammot, vastagsága a legvékonyabb részén mindössze 6 mm. A FHD felbontást, 16:9-es képarányt és IPS technológiát kínáló monitor az USB-C-csatlakozásnak köszönhetően egyszerűen üzembe helyezhető. A fényerő (akár 300 nit) beállítása és a káros kékfény-kibocsátást csökkentő ComfortView funkció módosítása a gyorsbillentyűk segítségével könnyedén elvégezhető.

A vékony és praktikus kialakítású monitor bármilyen munkastílushoz alkalmazkodik kis méretű, 10–90 fokban dönthető állványának köszönhetően. Emellett Energy Star és EPEAT GOLD minősítéssel is rendelkezik.

Dell 24 és 27 videókonferencia-monitor (S2422HZ és S2722DZ)

Az online találkozók a barátokkal, a családtagokkal és a munkatársakkal soha nem volt még olyan egyszerű, mint a videóhívásokhoz tervezett új, 27 colos QHD és 23,8 colos FHD monitorral. A beépített 5 MP-es előugró kamerával, zajcsökkentő mikrofonokkal és 2×5 W-os sztereó hangszóróval rendelkező monitorok már használatra készen érkeznek. Az előugró kamera lenyűgözően éles képet biztosít, a hangzás kristálytiszta, A kamera ráadásul egészen addig rejtve maradhat, amíg a felhasználó fel nem készült a videóhívásra.

Ezek az elegáns kialakítású monitorok a Dell TÜV tanúsítvánnyal rendelkező ComfortView Plus megoldással vannak ellátva, vagyis egy olyan folyamatosan működő technológiával bírnak, amely alacsony kékfény-kibocsátással kíméli a szemet, miközben a színhűséget nem áldozza fel. A további funkciók között megtalálható a kényelmes USB-C-csatlakozás, az AMD FreeSync technológia és a kikapcsolódást szolgáló játékhoz ideális 75 Hz-es frissítési gyakoriság.

Dell 27 4K UHD USB-C monitor (S2722QC) és Dell 27 USB-C monitor (S2722DC)

Az új Dell 27 4K UHD és Dell 27 USB-C monitorok az egykábeles kialakítás előnyeit kínálják és az USB-C-csatlakozáson keresztül videók, hangfájlok és adatok is továbbíthatók a laptop (akár 65 wattos) töltése közben. Mindkét monitor hozzájárul az otthoni íróasztal rendezettségének megőrzéséhez és bármilyen otthoni, szórakoztatási célú vagy irodai rendszerbe integrálható.