Bemutatjuk a legújabb elemeket a személyi számítógépek környezetkímélőbb választékában.

A Latitude, a Precision és az OptiPlex kereskedelmi portfólióba felvett új eszközök EPEAT Gold vagy Silver-ként regisztráltak, és a termék teljes életciklusa során szigorú környezetvédelmi kritériumoknak felelnek meg – az energiatakarékosságtól és a mérgező anyagok elkerülésétől az eszközök tartósságáig és az élettartam végének kezeléséig.

Az EPEAT regisztráció csak egy része annak, ami a Dell Technologies számára az első választást kínálja a zöld megoldások számára. Magas szinten tartjuk a követelményeket, és a közelmúltban kiadott 2030-as tervünk – Progress Made Real – azokra a fontos változásokra összpontosít, amelyeket megtehetünk a társadalom legnagyobb kihívásaival szemben a következő évtizedben.

Hatalmas lépéseket tettünk az újrahasznosított műanyagok felhasználásának növelésében – a teljes OptiPlex termékcsaládban sikerült elérni az újrahasznosított műanyag felhasználás majdnem 60%-ban. A hulladékokat értékes termékekké alakítjuk azáltal, hogy az óceánokból kinyert műanyagot a termékek csomagolására használjuk és visszanyerjük a repülőgépipar hulladékából származó karbonszálakat egyes laptopaink előállítására használjuk.

Ez a portfólió határozottan a dizájn csúcspontja. A valóban zöld profil mellett ezek a legkönnyebb, legbiztonságosabb és legokosabb számítógépek is, hosszabb akkumulátor élettartammal, csökkentett hőtermeléssel és új 5G antennákkal.

Mindenféleképpen nézze meg a Darrel Ward Ügyfélkapcsolattartási alelnök blogját, és nézzük meg együtt közelebbről ezeket a modern eszközöket.

Kínálatunkat nemrégiben gazdagítottuk a Latitude, a Precision és az OptiPlex sorozat új eszközeivel. Nem csak a legkönnyebb és legintelligensebbek létrehozása érdekében alkották meg őket, hanem a szigorú környezetvédelmi kritériumok teljesítésére is. Ezért vannak mint EPEAT arany vagy ezüst regisztrálva.

A fenntartható fejlődés gondozása a következő évtized egyik célkitűzése, ezért termékeink létrehozásakor nagy jelentőséget tulajdonítunk a környezet védelmének – többek között az óceánokból kihalászott újrahasznosított műanyagok és a repülőgépiparból származó újrahasznosított szénszálak biztosítják notebookjaink tartósságát az élettartamuk végéig.