Kérdése van? Több információra van szüksége? Írjon nekünk!

ELÉRHETŐSÉG

Többet szeretne megtudni az IT megoldásokról, de nem tudja kihez forduljon? Írjon nekünk – összekötjük szakértőinkkel.

E-MAIL

kapcsolat@transformation-experts.hu

Problémája vagy kérdése van a Transformation-experts.hu oldallal kapcsolatban? Töltse ki az alábbi űrlapot, és a csapatunk felveszi önnel a kapcsolatot!

  Az űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy a fent megadott személyes adatokat az üzenet résznél megfogalmazott kérdés, észrevétel megválaszolásához a Dell Magyarország Kft. kezelje. A személyes adatok kezelésére vonatkozó részletes információ az Adatvédelmi Szabályzatban található, amely elfogadásáról az üzenet elküldésével nyilatkozik.

  Ha a szolgáltatásokra, termékekre és eseményekre vonatkozó információkat szeretne kapni, kérjük, jelezze az alábbi négyzet megjelölésével. Előtte kérjük, ismerkedjen meg az Adatvédelmi Szabályzattal. Ne feledje, hogy a hozzájárulás teljesen önkéntes és bármikor visszavonható, a visszavonásig történt adatkezelés jogszerűségének érintése nélkül.

  Hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre marketing tartalmú információkat kapjak (elektronikus úton továbbított kereskedelmi információ) a honlap üzemeltetőjétől.

  Poznaj lepiej szeroką ofertę rozwiązań Dell Technologies – lidera cyfrowej transformacji

  PRZEJDŹ DO STRONY

  Zostań Klubowiczem!

  Załóż konto i stań się aktywnym użytkownikiem społeczności Transformation Experts Club!

  ZAREJESTRUJ SIĘ
  • Zyskaj dostęp do zamkniętej części serwisu
  • Wymieniaj się doświadczeniami z innymi użytkownikami
  • Bądź zawsze na bieżąco z trendami i wydarzeniami